Hele, ten Varan je skoro stejně dobrej cesťák, jako můj drobek. Triumph mě neláká a ani mě moc neoslovil a ta KTM? Nó, to by možná šlo Jenže to by musel někdo chtít koupit ty moje skůtříky! Nejlépe nějaká motocestovatelská rodinka Aby jim po sobě nebylo smutno
Co naděláš?! Proti Gustovi žádnej celibát!!! Asi se nechám přejmenovat A to mě ještě náčelník provokuje s tím, že přesedlá na GL1800! Hovaďák! Holt je nebezpečné jezdit a servisovat motorku v Kameňákově (Honda Hodný - Týn nad Vltavou)! Kdepák! Tourera mám supr-čupr a na to moje domácí mrdání je víc než dobrej
Já jsem se svým gangem v rici. Přesneji řečeno od čtvrtka do neděle jsem kus za Mnichovem v Germánii na sletu SHOC South Germany. Pak vám sem hodim nějakej popisek a fotky.
Tak hoši! Huš mě desérté! (pochopitelně se nejedná o žádný zákusek!) A koukejte navalit fota, ať se my, co jsme letos nikde nebyli a asi ani nebudem můžeme drobet pokochat!
Tak pánové, včera nádherných 200km kolem komína, Vlašim,Benešov,Tábor,Písek a dom.. Počasí super a před zazimováním je třeba stroj trošku prohnat A co vy? Už máte milášky pod plachtou?