Jak jsem již psal u své Inazumy, loni jsem plánoval přesedlat na GSX 1400... Tady je výsledek V dubnu jsem přesedlal, Zumka bohužel šla s těžkým srdcem z domu, ale jinak to holt nešlo
14ka je z roku 2002, dovezená z Francie s údajně 22500 km. Dle všeho byla lehce položená, ale v pohodě... Po koupi jsem nechal opravit štelování zadních tlumičů (tenhle trabl se vyskytuje u každé druhé motorky - i japonští inženýři se občas seknou), do vidlic putovaly Hyperpro progresivky, nová řetězovka, náplně, svíčky, gumy, kotouče, destičky. Udělal jsem na motorce dost práce, ale měl jsem k tomu důvod
Na konci května jsem skončil v práci, něco jsem měl našetřeno a chtěl jsem si splnit jeden ze svejch snů, a tak jsem na 14ce vyrazil směr Francie, Španělsko a Portugalsko Cestoval jsem téměř měsíc a půl a nebýt olympiády a lehce kopajících kotoučů, tak bych pokračoval ještě do Anglie a Irska... Ale což, sezóna 2013 to jistí Až bude nálada, sepíšu cestopis a pochlubím se fotkama, prozatím sem hodím aspoň fotky motorky