Tak teď jen doufám, že bude alespoň trochu rozumný počasí, podle toho co hlásí to není zrovna růžový, ale těm dlouhodobým předpovědím se stejně nedá moc věřit
Takse nám to pomalu blíží, účast je i pro mne záhadou, každopádně se moc těším, a kdo nejede je mrtvej Homolka! Omluven je jen Baron a Pavik! Páč jeden "sedí na Mírově" a druhej to hlídá
Ahoj kolega je nějaké nachcípané, ale prej se dá do středy dohromady a pojede a já jsem taková malá katastrofa, takže doufám, že přežiju a též dorazím . Škoda, že v sobotu lilo, chtěl jsem si nechat v Milevsku požehnat, ale nevyšlo to , tak se moc těším na čtvrtek. Tak zatím P.S- Kamaráda z Mírova vem a toho co nehlídá, zavážem mezi mašiny a bude běhat, aby neměl chuť zdrhnout
Z Mírova je Baron, resp má tam akci od svého klubu, a to je dobrovolně-povinná akce. A hlídač je Pavik, který bude po 24hodinovce a druhý den nastupuje na další, tož tak Ale vy se na tý "louce zélenýý" dejte dohro, ať uděláme pěkný vláček
čistě teoreticky bych měl být v tento pátek v 9:00 v ČK na pumpě na svém motocyklu a dám si svámi jízdu po Šumavě na Železnou Rudu, pak budu muset zmizet...souhlas??? :-p