Ježiš to sem kretén!!! Já měl napsáno v telefonu že se to jede až zítra a s tím jsem i počítal...proto jsem se včera ptal, zda je to v pátek od 9...a teď koukám že to bylo dnes a dokonce jsem to ještě o pár příspěvů výš odsouhlasil... to sem fakt idiot. Omlouvám se všem. To bych tam zítra čekal jako vůl od 9 a tam nikdo a to nepočítám to vstávání...fakt mě to se sere...nevím proč sem si to takhle špatně zapsal...přitom jsem se dnes kopal do zadku celý den....fakt sorry, moje blbost
Ahoj, chci všem a hlavně organizátorovi Gugovi moc, moc poděkovat za super projížďku a trpělivost s náma nováčkama, za skvělou ukázku hromadné jízdy a neskutečnou pohodu a stále dobrou náladu. Jo a málem bych zapoměl, počasí bylo super objednaný to klobouk dolů. Už se moc těším někdy na příště určitě sem hoďte nějaké foto nebo i to videoo
Omlouvám se nováčkům za to malé bloudění, a že chudáci jako nováčci jeli poslední - je vidět, že jsou to zkušení matadoři, protože jsme na ně vůbec nečekali Měli se mnou trpělivost při malých blouděních, vodě v oblacích i na silnici, také trpělivost s paní, co nás obsluhovala (tu bohužel na svědomí -na štěstí nemám! ) a v závěru za to, že jsem jako obvykle moc nefotil. Zkusím pozvolna ze všech účastníků povytahovat fota a umístit je na web: https://plus.google.com/photos/113425806487925844248/albums/6011488121213793985?authkey=CIawv5L03a2sCQ
Ahoj, koukám, že byla pěkná vyjížďka. Škoda, že jsem nemohl. Nakonec jsem tedy nebyl v práci, přehodil jsem si službu a abych měl výmluvu za neúčast, vymyslel jsem si kopání základů na barák Takže v práci jsem dneska, pak v pondělí a v úterý po práci betonuju základový pasy
zdenacb píše::angry: dalsi co to v dnesni dobe nezpristupni pro mobil njn tak musim pockat az zapnu pc
Máš si to pustit přes Youtubko! Jinak se omlouvám, já to jinak vložit neumím P.S. Moje práce to není, natáčel to Ondra (chudák na BMW ), ale už jsem mu poděkoval